Despre mine

Cine sunt eu si de ce sa lucrezi cu mine

Povestea ta, reflectata in fiecare detaliu

Adaugă magie momentului tau special

Arta handmade si digitala pentru cele mai importante momente din viata ta

Despre mine

Cine sunt eu?

Eu sunt Ella si de cand ma stiu mi-a placut sa desenez, sa caligrafiez si sa aduc bucurie oamenilor prin lucrarile mele. Azi imi urmez pasiunea si imi doresc ca si tu sa simti aceeasi bucurie ca si mine atunci cand ai un eveniment care te reprezinta.

De ce sa lucrezi cu mine?

Cred ca motivul principal pentru care sa lucram impreuna este garantia faptului ca o sa fii multumita de rezultatul final. O sa lucram impreuna, fara un numar limitat de modificari pana cand totul este perfect.

Ella Blugraphy
Ella Blugraphy
Ella Blugraphy
Ella Blugraphy

Visul tau te asteapta

Hai sa spunem povestea ta

Invitatii de nunta personalizate

Invitatii de nunta la care poti personaliza tot. Incepand de la marimea invitatiilor, tipul de font pana la marimea plicului si sigiliu. Vom lucra impreuna pentru ca invitatia ta sa fie una memorabila

Suita completa pentru evenimente

Te pot ajuta cu o suita completa pentru evenimentul tau, inclusiv invitatii pentru nunta, plicuri de raspuns, carduri de multumire, meniuri, numere de masa, etichete pentru cadouri si multe altele. Fiecare element poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cu tema si stilul evenimentului tau.

Caligrafie personalizata

Fie ca vorbim de caligrafie digitala sau handmade, te pot ajuta cu aproape ai nevoie; fie ca vorbim de scrisori caligrafiate sau doar sa caligrafiez plicuri, sunt aici pentru tine.

Ella Blugraphy Ella Blugraphy

Proiecte

Uite o parte dintre proiectele care au adus foarte multa bucurie oamenilor

Roxana & Cosmin

Roxana & Cosmin

Ella este un om cald, super friendly, creativ și vesel. Ella este cea care a dat contur și culoare ideii noastre cu ajutorul căreia am ajuns să invităm oamenii la un ,,close up” al poveștii noastre. Recomandăm tot ce face ea pentru că este pliabilă, își stabilește singură deadline-uri și nu trece peste ele, este sârguincioasă și mega talentată! Nouă ne-a conceput invitația de vis și o vom alege și pentru proiecte viitoare, fără să stăm pe gânduri!

Roxana & Cosmin

Ella is just magic! I'm amazed everytime about her work. She combines perfectly the professionalism that you expect when placing an order with the passion for what she is doing. Each gift is even more beautiful than the last one. She never stops surprising me. Ella, thank you for everything and keep going!

Mia Dragomir

Am comandat felicitări pentru două ocazii speciale și am fost mai mult decât mulțumită de rezultat, întrucât pot face pe oricine să se simtă special/ă. Scrisul e foarte plăcut, iar designul e exact cum am preferat. Recomand 100%!

Madalina Popa